Antrenamente

Antrenamente în sală

Nimic nu înlocuiește un antrenament live cu antrenorul tău personal direct în sala de fitness. În studioul nostru de fitness poți practica atât antrenamente individuale cât și cele de grup. Noi îți propunem o gamă largă de peste 10 tipuri de antrenamente în grup pentru orice scop. Antrenorii noștri vor avea grijă să-ți fixeze bine tehnica, întrucât folosim metoda antrenamentelor de grup personalizate.
Locația: sec. Buiucani, Chișinău

Antrenamente în parc

Posibilitățile de mișcare în aer liber sunt nelimitate, iar cu un antrenor personal alături poți atinge rezultate vizibile foarte rapid! Singurul lucrul de care ai nevoie pentru un antrenament în parc este un echipament adecvat și corespunzător timpului. În cazul când nu-ți imaginezi cum ar putea fi diversificat un antrenament în aer liber, noi te ajutăm cu programe specializate și inventar necesar.

Online / La domiciliu

Antrenamentele efectuate acasă pot îmbunătăți semnificativ lucrurile local! Pentru început ai nevoie doar de un spațiu pentru exerciții și un covoraș/prosop pentru abdomene. În cazul antrenamentelor la domiciliu antrenorul aduce tot inventarul necesar și stabilește un program special pe nivele. Iar dacă preferi să te antrenezi prin video-conferință, fii sigur că antrenorul va gasi echipamentul ce-ți va diversifica exercițiile (cărți, sticle de apă ș.a.)

Programe Pentru Orice Pregătire Fizică

Odată ce ți-ai ales antrenorul, poți stabili și tipul de antrenament ce preferi mai mult.
Restul sarcinii îi revine antrenorului, care te va ajuta să claseze exercițiile specifice pregătirii tale fizice și să le combine cu un plan alimentar structurat.

Slăbire / cardio / crossfit

Antrenamente metabolice de intensitate crescută cu rezistență externă care pot fi executate cu greutatea propriului corp sau pot include folosirea halterelor, mingilor medicinale ș.a. Se pune accent pe creșterea cheltuielii de energie prin exerciții structurale și compuse care cresc valoarea EPOC (aici incluse sesiunile de HIIT, Tabata).

boxing kikckboxing muay thai personal trainer md
Box / Kickboxing / Muay Thai

Antrenamente cu mișcări specifice și repetate, ce promovează în mod natural tonifierea musculară. Boxul este, de asemenea, un sport care amestecă intensitatea și recuperarea. Indiferent dacă lucrați cu un sac de box, sparring sau folosind o coardă de sărituri, aceste interval îmbunătățesc treptat rezistența și, prin urmare, funcționarea sistemului cardiovascular.

antrenament cu greutati personal trainer md
Antrenamente cu greutăți

Program prevăzut pentru eficientizarea forței musculare având o tehnică bine fixată. Pe lângă îmbunătățirea rezistenței și puterii musculare, se prelucrează densitatea oaselor și se stabilește rezistența la accidentările musculare.

Pilates/Stretch

Antrenamente din ciclul “body and mind” care îmbunătățesc atenția și flexibilitatea corpului, întăresc forța musculară pe zone, ameliorează durerile musculo-scheletice și reduc stresul. Aceste tipuri de antrenament se axează pe o respirație adâncă și corectă în timpul executării exercițiilor servind o bază perfectă pentru orice alt tip de activitate atât în sala de forță, cât și în afara acesteia.

Antrenamente de reabilitare

Antrenament special structurat pentru persoanele ce au o pregătire fizică slabă sau redusă în posibilități (hernie, scolioză, artrită, artroză, recuperare după operații, ș.a.).

antrenamente cu copii dansuri kids fitness antrenor personal md
Antrenamente cu copii (dans, kids fitness)

Oferim cursuri de dansuri pentru copii începând cu vârsta de 5 ani.
Fitness pentru copii în grupe mici cu exerciții corespunzătoare vârstei și capacităților. Antrenamentele sportive sau dansurile pot reduce riscul de obezitate, dezvoltă ligamentele, sistemul osos, îmbunătățesc coordonarea și echilibrul.

antrenor personal md chisinau

încearcă un antrenament

Ai ales antrenamentul? Ți-a rămas un singur pas să dai start unui nou început. Fii gata să te lași pe mâinile profesionale ale antrenorului care te va ghida pe tot parcursul succesului tău.

RECENZII

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Recomand cu mare drag! Antrenori profesioniști și multă răbdare cu clienții leneși. Regim alimentar sănătos si monitorizarea clienților etapă după etapă. Mă bucur că v-am ales anume pe voi! Am rezultate foarte bune datorită vouă!"

Cristina, 24 ani

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Sâmbătă: 8:00 - 20:00

Duminică: zi de odihnă

Încearcă un Antrenament