Despre Noi

Practicând sportul zi de zi, am realizat că nu e doar un job pentru noi, dar și o motivație, o posibilitate de a deveni mai rezistenți în viață. În ajutorul tău vin Mihail și Alina – antrenori personali cu experiență în domeniu de peste 10 ani!

Despre Mihail

Mihail Iavița – instructor și mentor sportiv ce deține titlul de maestru în sport al RM în canotaj. În adolescență a transformat canotajul din hobby într-o ocupație profesională datorită antrenorului său, care l-a motivat să se antreneze în fiecare zi pentru a obține titlul de maestru în sport. În perioada îndeplinirii serviciului în cadrul Armatei Naționale a reușit să studieze anatomia și biomecanica în termeni generali și și-a aplicat cunoștințele antrenând colegii săi. Mai târziu, după armată, s-a aprofundat și mai mult în sport pentru a putea ajuta alți sportivi și viitori clienți.

Mihail continuă să studieze tendințele sportului, participă la cursuri și evenimente, asistă la majoritatea trainingurilor și deține un bagaj enorm de informație utilă atât pentru începătorii sportivi, cât și pentru atleți de performanță.

Despre Alina

Alina Babin – antrenor fitness cu experiență vastă. În adolescență a reușit să se evidențieze ca instructor de dans pentru copii (3-12 ani) iar mai târziu a predat dans adolescenților și tinerilor. Atracția pentru fitness a început atunci când a înțeles că mobilitatea corpului nu are limite și s-a adâncit în sport, dezvoltându-și capacitățile fizice și cunoștințele în domeniu. Acum Alina se specializează în antrenamente aerobice, de forță și “body and mind” atât în grup cât și personalizate. A activat în cluburile sportive de top din Moldova și a lucrat cu o mulțime de femei, stabilind activități potrivite pentru orice problemă de sănătate, îmbunătățind tehnica de efectuare a exercițiilor și analizând calitatea nutriției.

“UN ANTRENOR PERSONAL CARE ÎNȚELEGE PROBLEMA ȘI TE AJUTĂ SĂ O DEPĂȘEȘTI.”

Mihail este un profesionist adevărat. Datorită lui am reușit să ajung în forma dorită într-o perioadă optimă. I-am explicat ce îmi doresc să obțin și care sunt obstacolele mele când vine vorba despre alimentație și disciplină. Mihail a creat un program care m-a ajutat să le depășesc.
-Igor, 34 ani

Obține Rezultate Vizibile

Fii sigur că nu pierzi timpul cu programele noastre personalizate de sport. Te antrenăm în sală, în parc, sau chiar acasă la tine! Te ajutăm să obții corpul pe care ți-l dorești în cel mai scurt timp, devenind partenerii tăi în acest proces. Creăm împreună un program de antrenamente care e cel mai avantajos pentru tine și necesitățile tale.
Buton: Vezi Programe de Antrenament

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Antrenor care oferă sevicii calitative. Dacă ai nevoie de motivație, apelează la Mihail, antrenor personal!"

Nicolae, 36 ani

Întrebări Frecvente

Cât timp durează un antrenament?

Durata antrenamentului o poți stabili chiar tu, în concordanță cu timpul ce-l dispui. Noi îți oferim alegerea de a te antrena 30, 60 sau 90 min.

De la ce vârsta pot să mă antrenez personal?

Poți apela la antrenorii noștri de la 12 până la 80 de ani. Pentru fiecare vârsta avem stabilite programe speciale de antrenament.

Pot să mă antrenez cu un/o prieten/prietenă?

Ești liber/ă să alegi cum și cu cine te antrenezi. Datoria noastră e să-ți creăm cele mai bune condiții de antrenament, fie el particular, sau în grup.

Primesc o reducere la procurarea unui bloc de antrenamente?

Primești reducere la procurarea blocurilor de 12 și 24 de antrenamente personale.

Ce include prețul unui antrenament?

Prețul include antrenamentul propriu zis, cu o structura personalizată, echipament necesar nu doar în sală, dar și în parc și la domiciliu. Vei avea parte de un plan nutrițional personalizat și de monitorizarea permanentă a progreselor realizate. Antrenorii noștri vor avea grija sa fii motivat și bine informat pe tot parcursul transformării.

Adresează întrebarea ta.

Contactează-ne aici.

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00

Sâmbătă: 8:00 - 22:00

Duminică: 8:00 - 22:00

Încearcă un Antrenament