Despre Noi

Practicând sportul zi de zi, am realizat că nu e doar un job pentru noi, dar și o motivație, o posibilitate de a deveni mai rezistențI în viață. În ajutorul tău vin antrenori personali cu o experiență bogată în domeniu!

Alina Babin antrenor personal md

Alina Babin

Specializare: HIIT, functional training, cross-fit, power aerobic, pilates, stretching, dance (contemporary, pop, jazz funk)

Alina se specializează în antrenamente aerobice de forță și antrenamente “body and mind” în grup și personalizate. A activat în cluburile sportive de top din Moldova și a lucrat cu o mulțime de femei stabilind activități potrivite pentru orice problemă de sănătate, îmbunătățind tehnica de efectuare a exercițiilor și analizând calitatea nutriției. Având o experiență de peste 8 ani în dans, Alina continuă să fie mentor nu doar în sport, dar și în dansuri contemporane atât pentru copii (de la 3 ani), cât și pentru maturi.

Experiență de lucru: 5 ani
Experiență în sport: 12 ani

mihail iavita antrenor personal md

Mihail Iavița

Specializare: cross-fit, power training, circuit cardio, reabilitare postoperatorie.

Mihail are o experiență vastă în antrenarea clienților după operații medicale și cei cu o varietate de probleme de sănătate precum: artrită, artroză, hernii, diabet zaharat, fracturi osoase, scolioză ș.a.

Mihail continuă să studieze tendințele sportului, participă la cursuri și evenimente, asistă la majoritatea trainingurilor și deține un bagaj enorm de informație utilă atât pentru începătorii sportivi, cât și pentru atleți de performanță.

Experiență de lucru: 6 ani
Experiență în sport: 13 ani

Alina Babin antrenor personal md

Alexandru Pulev

Specializare: Box, kickboxing, Muay Thai, power training, cross-fit, functional training.

Deține medalia de argint al campionatului de kickboxing CSI și unul din cei mai performanți antrenori de arte marțiale în cluburile sportive din Chișinău. Alexandru motivează tinerii sportivi printr-o metoda unica de predare, astfel ca boxul să devină rapid un cerc virtuos al vieții de zi cu zi.

Experiența de lucru: 5 ani
Esperiență în sport: 15 ani

“UN ANTRENOR PERSONAL CARE ÎNȚELEGE PROBLEMA ȘI TE AJUTĂ SĂ O DEPĂȘEȘTI.”

Mihail este un profesionist adevărat. Datorită lui am reușit să ajung în forma dorită într-o perioadă optimă. I-am explicat ce îmi doresc să obțin și care sunt obstacolele mele când vine vorba despre alimentație și disciplină. Mihail a creat un program care m-a ajutat să le depășesc.
-Igor, 34 ani

antrenor personal md

Obține Rezultate Vizibile

Fii sigur că nu pierzi timpul cu programele noastre personalizate de sport. Te antrenăm în sală, în parc, sau chiar acasă la tine! Te ajutăm să obții corpul pe care ți-l dorești în cel mai scurt timp, devenind partenerii tăi în acest proces. Creăm împreună un program de antrenamente care e cel mai avantajos pentru tine și necesitățile tale.
Buton: Vezi Programe de Antrenament

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Recomand cu mare drag! Antrenori profesioniști și multă răbdare cu clienții leneși. Regim alimentar sănătos si monitorizarea clienților etapă după etapă. Mă bucur că v-am ales anume pe voi! Am rezultate foarte bune datorită vouă!"

Cristina, 24 ani

Întrebări Frecvente

Cât timp durează un antrenament?

Durata antrenamentului o poți stabili chiar tu, în concordanță cu timpul ce-l dispui. Noi îți oferim alegerea de a te antrena 30, 60 sau 90 min.

De la ce vârsta pot să mă antrenez personal?

Poți apela la antrenorii noștri de la 12 până la 80 de ani. Pentru fiecare vârsta avem stabilite programe speciale de antrenament.

Pot să mă antrenez cu un/o prieten/prietenă?

Ești liber/ă să alegi cum și cu cine te antrenezi. Datoria noastră e să-ți creăm cele mai bune condiții de antrenament, fie el particular, sau în grup.

Primesc o reducere la procurarea unui bloc de antrenamente?

Primești reducere la procurarea blocurilor de 20 de antrenamente.

Ce include prețul unui antrenament?

Prețul include antrenamentul propriu zis, cu o structura personalizată, echipament necesar nu doar în sală, dar și în parc și la domiciliu. Vei avea parte de un plan nutrițional personalizat și de monitorizarea permanentă a progreselor realizate. Antrenorii noștri vor avea grija sa fii motivat și bine informat pe tot parcursul transformării.

Adresează întrebarea ta.

Contactează-ne aici.

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Sâmbătă: 8:00 - 20:00

Duminică: zi de odihnă

Încearcă un Antrenament