Grow

Dezvoltă Mușchii

Sună 0 (69) 926763

Testează Antrenorul Personal cu Primul Antrenament

Nimic nu înlocuiește un antrenament live cu antrenorul tău personal. Antrenează-te cu noi o dată ca să înțelegi ce include un antrenament. Te antrenăm într-un parc din Chișinău, sau pe video conferință de la tine de acasă.

Antrenorul personal care te ajută să DEZVOLȚI MUȘCHII

Nu știi cum să adaugi în mușchi? Te ajutăm să-ți crești și să-ți dezvolți mușchii într-o formă corectă. Vom identifica greutățile și exercițiile optime pentru a adăuga în volumul muscular. Crește anume grupurile de mușchi din zonele dorite.

PROGRAM PERSONALIZAT

Exerciții destinate energizarii și arderii rapide a grăsimii care vizează atât partea superioară a corpului cât și cea inferioară. Antrenorul selectează utilajul necesar iar ție îți rămâne sa alegi locul desfășurării antrenamentului: acasă, în sală sau în parc.

CARDIO

Chiar dacă visezi la creșterea mușchilor, nu trebuie să renunți la exerciții cardio. Pentru a crește volumul și relieful lor, îți vei aproviziona musculatura cu oxigen, vei îmbunătăți ritmul cardiac, vasele și capilarele. Consumul de energie va fi compensat cu produsele alimentare stabilite de antrenor.

DIETĂ PERSONALIZATĂ

Nevoile nutriționale pentru sportivi ce cresc masa musculară sunt mai ridicate decât cele tipice. Antrenorul te ajută să consumi cantități optime de proteine de calitate, să alegi grăsimi și carbohidrați benefici musculaturii și să menții metodele nutriționale simple de urmat pe termen lung.

ANTRENAMENT GREUTĂȚI

Schema antrenamentului dat se bazează pe progres și depășirea limitelor. Pentru a avansa în direcția dorită, vei avea nevoie de greutăți mari cu puține repetări și o tehnică bine calculată. Pe lângă dezvoltarea musculaturii mari, vei folosi și exerciții de asistență, care activează alți mușchi cruciali sănătății, încheieturilor și abilităților atletice.

RECENZII

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Antrenor care oferă sevicii calitative. Dacă ai nevoie de motivație, apelează la Mihail, antrenor personal!"

Nicolae, 36 ani

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00

Sâmbătă: 8:00 - 22:00

Duminică: 8:00 - 22:00

Încearcă un Antrenament