Programe de Antrenament Personal

Slăbește Sănătos

Scapă de kilogramele în plus cu programul nostru de slăbire în mod sănătos. Antrenorul personal va lucra cu tine să îți definești scopurile și va fi alături să te ajute la îndeplinirea lor. Programul include o combinație de antrenamente și alimentare corectă.

Tonifiază Corpul

Formează-ți un corp tonifiat cu ajutorul unui sistem de exerciții îndreptate spre întărirea mușchilor întregului corp. Reliefează și menține rezistența mușchilor printr-un program stabilit doar pentru proporțiile tale. Plan alimentar inclus în program.

Dezvoltă Mușchii

Nu știi cum să adaugi în mușchi? Te ajutăm să-ți crești și să-ți dezvolți mușchii într-o formă corectă. Vom identifica greutățile și exercițiile optime pentru a adăuga în volumul muscular. Crește anume grupurile de mușchi din zonele dorite.

Programe Pentru Orice Pregătire Fizică

Odată ce ți-ai ales antrenorul, poți stabili și tipul de antrenament ce preferi mai mult.
Restul sarcinii îi revine antrenorului, care te va ajuta să claseze exercițiile specifice pregătirii tale fizice și să le combine cu un plan alimentar structurat.

Slăbire

Antrenament metabolic cu rezistență externă care poate fi executat cu greutatea propriului corp sau poate include folosirea ganterelor, mingilor medicinale ș.a. Se pune accent pe creșterea cheltuielii de energie prin exerciții structurale și compuse care cresc valoarea EPOC (aici incluse sesiunile de HIIT, Tabata).

Cardio

Antrenamentul de intensitate crescută ce vizează condiția creării deficitului caloric prin folosirea utilajului sportiv sau cu mișcări naturale ale corpului în tempoul rapid. Programele cardio îmbunătățesc capacitățile cardiovasculare, nivelul hormonal și rezistența fizică.

Crossfit

Forma extremă de antrenament metabolic ce prevede exerciții intense, rapide și repetate într-un circuit cu o pauză scurtă între ele. Aceste antrenamente condiționează corpul sportivilor prin sistema stabilită de efort fizic și activează procesul întregului organism datorită mișcărilor funcționale cu o permanentă variație.

Antrenament cu greutăți

Program prevăzut pentru eficientizarea forței musculare având o tehnică bine fixată. Pe lângă îmbunătățirea rezistenței și puterii musculare, se prelucrează densitatea oaselor și se stabilește rezistența la accidentările musculare.

Pilates/Stretch

Antrenamente din ciclul “body and mind” care îmbunătățesc atenția și flexibilitatea corpului, întăresc forța musculară pe zone, ameliorează durerile musculo-scheletice și reduc stresul. Aceste tipuri de antrenament se axează pe o respirație adâncă și corectă în timpul executării exercițiilor servind o bază perfectă pentru orice alt tip de activitate atât în sala de forță, cât și în afara acesteia.

Antrenamente de sănătate

Antrenament special structurat pentru persoanele ce au o pregătire fizică slabă sau redusă în posibilități (hernie, scolioză, artrită, artroză, recuperare după operații, ș.a.).

Primul Tău Antrenament Gratuit

Ai ales antrenamentul? Ți-a rămas un singur pas să dai start unui nou început. Fii gata să te lași pe mâinile profesionale ale antrenorului care te va ghida pe tot parcursul succesului tău.

RECENZII

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Antrenor care oferă sevicii calitative. Dacă ai nevoie de motivație, apelează la Mihail, antrenor personal!"

Nicolae, 36 ani

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00

Sâmbătă: 8:00 - 22:00

Duminică: 8:00 - 22:00

Încearcă un Antrenament