Shape

Slăbește în Mod Sănătos

Testează Antrenorul Personal cu un Antrenament

Nimic nu înlocuiește un antrenament live cu antrenorul tău personal. Antrenează-te cu noi o dată ca să înțelegi ce include un antrenament. Te antrenăm într-un parc din Chișinău, sau pe video conferință de la tine de acasă.

Antrenorul personal care te ajută să slăbești

Scapă de kilogramele în plus cu programul nostru de slăbire în mod sănătos. Antrenorul nostru va lucra cu tine să îți definești clar scopurile și va fi alături să te ajute la îndeplinirea lor. Programul include o combinație de antrenamente și alimentare corectă.

PROGRAM PERSONALIZAT

Exerciții destinate energizarii și arderii rapide a grăsimii care vizează atât partea superioară a corpului cât și cea inferioară. Antrenorul selectează utilajul necesar iar ție îți rămâne sa alegi locul desfășurării antrenamentului: acasă, în sală sau în parc.

CARDIO

Vei avea parte de exerciții aerobice repetitive ce vor activa contractiile musculaturii și procesul de ardere a grăsimii. Fii gata să mărești tempoul până la limitele organismului cu ajutorul superseturilor și triseturilor.

DIETĂ PERSONALIZATĂ

Îți vom demonstra strategia de slabire cu exemple de calcul și monitorizare a caloriilor pe măsură ce evoluezi. Planul alimentar va fi modificat și structurat strict personal.

ANTRENAMENT GREUTĂȚI

Odată ce vei fi gata, vom adăuga și greutățile mai mari, la aparate. Astfel îți vei mări rata metabolica, ceea ce permite să menții greutatea cu mai puțin efort și să îți modelezi musculatura perfectă.

RECENZII

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Antrenor care oferă sevicii calitative. Dacă ai nevoie de motivație, apelează la Mihail, antrenor personal!"

Nicolae, 36 ani

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00

Sâmbătă: 8:00 - 22:00

Duminică: 8:00 - 22:00

Încearcă un Antrenament