Suplu

Tonifiază Corpul

Testează Antrenorul Personal cu Primul Antrenament

Nimic nu înlocuiește un antrenament live cu antrenorul tău personal. Antrenează-te cu noi o dată ca să înțelegi ce include un antrenament. Te antrenăm într-un parc din Chișinău, sau pe video conferință de la tine de acasă.

Antrenorul personal care te ajută să Tonifiezi Corpul

Formează-ți un corp tonifiat cu ajutorul unui sistem de exerciții îndreptate spre întărirea mușchilor întregului corp. Reliefează și menține rezistența mușchilor printr-un program stabilit doar pentru proporțiile tale. Plan alimentar inclus în program.

PROGRAM PERSONALIZAT

Exerciții destinate energizarii și arderii rapide a grăsimii care vizează atât partea superioară a corpului cât și cea inferioară. Antrenorul selectează utilajul necesar iar ție îți rămâne sa alegi locul desfășurării antrenamentului: acasă, în sală sau în parc.

CARDIO

Pentru a fi tonifiat ai nevoie de a accentua mușchii acoperiți de stratul subțire de grăsime. Exercițiile cardiovasculare intensive cu pauze mici între repetări îți vor crește pulsul, astfel stimulând arderea caloriilor.

DIETĂ PERSONALIZATĂ

Cu o alimentație bine construită și o suplimentare inteligentă, dar nu excesivă, programul de tonifiere te ajută să capeți aspectul ferm al corpului. Antrenorul te ajută să găsești cantitățile potrivite pentru tine și să depășești perioadele de stagnare în dieta ta.

ANTRENAMENT GREUTĂȚI

Pentru tonifiere, partea cu greutățile este primordială, întrucât doar cu ajutorul lor îți formezi un aspect frumos al mușchilor tonifiați. Ai nevoie sa prelucrezi exercițiile de bază cu greutăți mari pentru a folosi supraîncărcarea progresiva (cu condiția surplusului caloric).

RECENZII

"Serviciile calitative și suportul motivațional vă sunt garantate. Pentru mine sportul a început să devină un stil de viață datorită antrenamentelor eficiente cu Mihail. Dacă doriți o schimbare sau îmbunătățirea stării fizice, nu ezitați."

Victoria, 25 ani

"Cel mai bun antrenor personal din Chișinău. Lucrează cu tine să iți atingi scopurile, inclusiv la nivel de plan de alimentație. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor."

Daniel, 32 ani

"Antrenor care oferă sevicii calitative. Dacă ai nevoie de motivație, apelează la Mihail, antrenor personal!"

Nicolae, 36 ani

Acum

Obține Rezultatul Dorit

Ore de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00

Sâmbătă: 8:00 - 22:00

Duminică: 8:00 - 22:00

Încearcă un Antrenament