Personaltrainer.md oferă servicii calitative și productive de antrenamente personale în raza or. Chișinău, având de serviciu profesionali calificați și devotați lucrului său.

Activitatea fizică este o componentă importantă și necesară a vieții noastre. Personaltrainer.md optează să implice cât mai multe persoane într-un stil de viață activ și sănătos.

De ce am nevoie de un antrenor personal?

antrenor personal

Un antrenor personal licențiat în domeniu va întocmi planul tău individual de pregătire, va oferi recomandări cu privire la nutriție, îți va monotoriza rutina zilnică și va organiza antrenamentul în concordanță cu nivelul tău de rezistență fizică.

Lucrând cu un antrenor personal, obții rezultate maxime în timp minim și poți fi încrezut că tehnica îndeplinirii exercițiilor este sub controlul mentorului tău care are grijă de sănătatea ta. Un antrenor profesionist știe că sănătatea umană este o valoare absolută a vieții și de aceea îți asigură calitatea înaltă a acesteia.

Antrenorul tău îți va oferi motivația și dorința de a merge mereu mai departe spre scopul tău. Te va ajuta să descoperi abilitățile pe care nu știai că le ai oferindu-ți energia și buna dispoziție de care vei beneficia atât în timpul antrenamentului cât și după ce pleci din sala de sport.

În afara beneficiilor enumerate mai sus, datorită antrenamentelor personale economisești timpul tău, pentru că nu îți faci griji să îți organizezi antrenamentul, ci ești navigat de antrenorul care-ți structurează programul de sinestătător. Nu stai în rânduri la sala de sport să ocupi în sfârșit aparatul inclus în planul tău de antrenament, ci ești instructat de mentorul personal să execuți un alt exercițiu ce implică aceiași mușchi. Cel mai important lucru – antrenamentul personalizat are loc doar în timpul convenabil pentru tine.

De ce să nu mă antrenez singur/ă?

antrenor personal

Oricine are nevoie de o motivație externă, o părere adecvată și o critică constructivă pentru a depune mai mult efort spre realizarea succesului. În industria sportului acest rol îl deține antrenorul personal.

Nu poți obține forma dorită lucrând de sinestătător fie în sală sau acasă. ESTE CONTRAR NATURII UMANE SĂ TE FORȚEZI PE TINE ÎNSUȚI ȘI SĂ TESTEZI LIMITELE CORPULUI!

Nu este ok să faci singur aceleși seturi de exerciții ce ți le stabilește antrenorul personal și supravegheză îndeplinirea completă a fiecărui element. Ai înnăscut în tine instinctul de autoconservare. Intreaga ta ființă “strigă” că deja te-ai antrenat destul de bine – ai alergat câteva cercuri în parc, ai îndeplinit câteva seturi compuse de miscări ritmice, ai deschis aplicațiea de pe telefon și te-ai automotivat pentru 3000 de pași făcuți azi. Este foarte posibil chiar să fie suficient în cazul tău, pentru a-ți strânge bine centura de grăsime, pentru ca bicepsul tău să continue să “buleze frumos” și cu siguranță pentru a arăta mai bine decât alți colegi de la serviciu. Cu toate acestea, ești capabil de mai multe. Întotdeauna avem această alegere – să obținem mai multe. Dar aproape niciodată nu o folosim.

antrenor personal

Dacă dorești să progresezi în forma ta fizică- optează pentru un antrenor personal. Ai nevoie de o persoană care să te împingă până la ultimele frontiere ale capacităților tale – de două până la trei ori pe săptămână, an de an. Antrenamentul trebuie să fie un element indispensabil în programul tău, iar antrenorul va avea grijă să obții cea mai bună formă de care corpul tău este capabil.

Nu am abonamente procurate în sălile din Chișinău

Personaltrainer.md îți oferă posibilitatea de a încerca serviciile antrenorului personal nu doar în sală, dar și în parcurile din Chișinău, în casa ta și în orice alt loc unde ți-ar fi comod să te antrenezi. Principalul avantaj acestor antrenamente este economisirea cheltuielelor și timpului tău. Nu achiți sălii pentru a procura un abonament special și nu îți modifici graficul zilnic cauzat de timpul pierdut pe drumul spre sală. Făcând sport acasă ai garanția progresării aspectului fizic la același nivel precum ocupându-te într-o sală de forță. Antrenorul tău personal va sorta special localului tipurile de exerciții pentru antrenamente de slăbire, de tonifiere și de creștere a mușchilor.

Partea financiară

antrenor personal

Un antrenor personal costă bani. Dar principalul lucru este că costă timp, iar această monedă nu este suficientă nici pentru cei mai prosperi. Când vine vorba de un minut în plus, ne transformăm cu toții în foame săraca din lume a treia.

De ce ai crede că poți să avansezi în sport fără ajutorul antrenorului personal, dacă în același timp achiți serviciile frizerului, automecanicului, dentistului ș.a.?

Personaltrainer.md a stabilit prețuri rezonabile pentru fiecare tip de antrenament, punând accent nu pe preț, ci pe calitatea serviciului oferit.

Antrenorul personal este cea mai bună reflecție a ta. Mai bună decât oglinda! Fă un singur pas spre schimbare iar restul sarcinii o va îndeplini personaltrainer.md.